Westerstraat 106    1015 MN Amsterdam            020-6279624    info@pianola.nl

 

Concertkaarten bestellen:


Direct online bestellen kan via de links op deze pagina:of zend een bericht naar:


met uw naam en het gewenste aantal kaarten plus de naam en de datum van het concert. U krijgt per email een bevestiging van uw bestelling plus een instructie voor de betalingswijze.

De kaarten liggen dan op uw naam klaar. Het museum is tenminste vanaf een half uur voor aanvang van elk concert geopend.


Wijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende reserveringen of door andere omstandigheden kan een concert alsnog afgelast worden. Indien u gereserveerd hebt en een concert toch niet door zou kunnen gaan, krijgt u daarvan tijdig bericht en krijgt u uiteraard uw geld teruggestort.

CONCERTAGENDA

                                                                                                                         

oktober


zon 25 11.30 u. Koffieconcert                                                                                     kaarten boeken/book tickets


vrij 30 20.15 u. Solorecital exclusief met Mkhitar Ghazaryan uit Armenië                 kaarten boeken/book tickets


november


zat 7 20.15 u. Solorecital exclusief met Anna Khomichko uit Moskou                      kaarten boeken/book ticketsVanaf heden is het weer nodig van te voren te reserveren voor een bezoek aan het museum. Ook wanneer u tijdens openingstijden met een groter gezelschap het museum wenst te bezoeken adviseren wij u voorafgaand te reserveren via info@pianola.nl  Geleidelijk organiseren wij ook weer pianolaconcerten en exclusieve pianorecitals.


Online tickets voor museum- en concertbezoek zijn te boeken via deze link:

Book your online tickets for concerts and museumvisit through this link:

https://www.geelvinck.nl/museumtickets-pianola/