25 JAAR PIANOLA MUSEUM

Open Dag vanaf 14:00 u


Donderdag 15 februari is het precies 25 jaar geleden dat het Pianola Museum werd gevestigd in het pand Westerstraat 106; op die dag kregen Kasper Janse en Theo de Boer (oprichters van het museum) de sleutel.


Bij deze feestelijke gelegenheid willen wij aan iedereen laten zien wat we te bieden hebben! De 'Opening' zal door collega museum Perlee (http://www.gperlee.com/perlee.html), onze overbuurman in de Westerstraat, met een draaiorgel muzikaal worden omlijst!


Binnen zullen alle pianola's van het museum te horen zijn. Er zijn  optredens van pianolisten (Kasper Janse en Max Lakeman) en artiesten. We vertonen oude films van o.a. Amsterdam en de Jordaan en Cinema Pianola (stomme films begeleid door pianola en reproductiepiano). Het programma duurt tot ver in de avond!


Voor iedereen die onze petitie donderdag bij de entree tekent of al getekend heeft is de toegang gratis!


Bijgevoegde afbeelding van het museumcafe en muzieksalon toen en nu toont duidelijk aan hoeveel werk er in de afgelopen 25 jaar verzet is. Dit mag niet teniet worden gedaan. Komt allen en help met uw handtekening het verschil te maken. Het Pianola Museum moet blijven!