Klassieke Muziekavonden

CLAUDINE CARMEN ROMA


Concertpianiste Claudine Carmen Roma ontdekte als peuter de muziek tijdens haar balletlessen. Zodra ze op haar 10e pianolessen ging nemen ontwikkelde ze zich in een vebazingwekkend kort tijdsbestek als soliste. Ze zat in de jong talentklas van het conservatorium Utrecht en studeerde Cum Laude af. Ook volgde zij lessen aan het Conservatoire de Bruxelles bij de Russische concertpianisten Alexander Warenberg en Evgeny Mogullevsky. Haar stijl behoort hierdoor tot de “Russische School”.


Voor dit concert koos zij werken van enkele van haar favoriete componisten: Chopin. Liszt, Franck, Brahms en Schumann. Het spel van Claudine Carmen Roma spreekt tot het hart!


Datum: 10/3 om 20.15 uur


Toegang €15,-, Stadspas en studenten  €12.50


SALONCONCERT

met Ann & DorinePiano duo programma met Ann Veinberg en Dorine Diemer. U luistert naar onder meer Faure’s “Dolly Suit”, Dukas’ “L’apprenti Sorcier” en Glass’ “Music in Similar Motion” .


Ook speelt Ann Veinberg op de toy piano!


Datum: 16/3 om 20.15 uur


Toegang €15,-,

Stadspas en studenten  €12.50CONCERT 1943


Irina Parfenova, piano

en Suzanne Arends, fluit


IIrina Parfenova en Suzanne Arends presenteren hun CD met composities uit het jaar 1943.


Componisten uit de hele wereld passeren de revue van Sergei Prokofjev, Leo Smit, Henry Dutilleux tot de Australische componist Dorian Le Gallienne en Aaron Copland.


Datum: 23/3 om 20.15 uur


Toegang €10,-

ROMANCETTE


Beitske Verheij, cello

Bernd Brackman, piano


Celliste Beitske Verheij en pianist Bernd Brackman nemen u mee op een muzikale reis langs bekende en minder bekende stukken voor cello en piano. Dan weer bent u aangenaam verrast, dan weer is er een feest van herkenning!


Het duo dankt hun bekendheid vooral aan hun CD met composities voor cello en piano van Heitor-Villa Lobos, tot op heden een collector’s-item in Europa en op het Amerikaanse continent.


Op deze zaterdagavond  spelen Beitske en Bernd werken van Beethoven, Debussy, Villa Lobos en Strauss.


Datum: 7/4 om 20.15 uur


Toegang €15,-,

Stadspas en studenten  €12.50